Hoppa till sidans innehåll

Ansökan för att bli medlem, spelare eller prova på


Hejsan!

Innan du ansöker om medlemskap eller att få prova på (nya får prova 4 gånger) så måste du läsa igenom ÖJKs medlems- och träningspolicy här  och bildpolicy här. Sedan fyller du i ansökan nedan och klickar i att du godkänner medlems- och träningspolicyn (ett måste för att bli bli medlem eller aktiv) samt bildpolicy.

 
Följ instruktionerna och fyll i formuläret noga. Alla punkter med stjärna (*) måste fyllas i. Observera att de rutor som det står barnverksamhet i ska självklart inte seniorer fylla i (senior är man från och med det år man fyller 20).
Är medlem/aktiv icke myndig så måste förmyndare (målsman, godman mm) fylla i sina delar av ansökan.
OBS! Den sökande blir inte automatiskt antagen i ett lag eller en aktivitet bara genom att skicka in anmälan. Bekräftelsemail informerar om den sökande har blivit antagen. Har ni frågor kontakta oss gärna på mail This is a mailto link
 
 
 
* Idrott som den sökande ansöker till eller endast medlemskap











 
 
 
Personuppgifter förmyndare 1 (målsman, godman mm) * Ska fyllas om den sökande är omyndig
 
Personuppgifter förmyndare 2 (målsman, godman mm)
 
Nedan följer frågor som ÖJK behöver svar på för att kunna guida er till rätt lag och bättre hjälpa den sökande i sitt idrottande samt för att ÖJK som idrottsförening ska kunna fungera. Samtliga frågor måste besvaras oavsett om det är ett ja eller nej.
 
* Har den sökande skador/funktionsnedsättningar, allergier, specialkost eller sjukdomar?

 
Har den sökande utövat någon form av kampsport förut?

 
Föreningens verksamhet bygger på våra gemensamma insatser. Föreningen blir inte bättre än vad vi medlemmar tillsammans gör den till.
 
 
Skulle den sökande och/eller förmyndare (målsman, godman mm) kunna tänka sig att bli aktivitetsledare (huvudtränare, assisterande tränare, materielförvaltare mm i ett lag) i någon av föreningens verksamheter (idrotter) eller organisationsledare (utbildningsansvarig, informationsansvarig, arbetsgrupper mm)?

 
 
 
För omyndiga ska förmyndare (målsman, godman mm) följa med till första ordinarie träning. förmyndare (målsman, godman mm) ska även läsa igenom träningspolicy, fylla i förmyndare (målsman, godman mm) uppgifter (ovan) och godkänna att den nya medlemmen får utöva ÖJKs idrotter. Klicka i rutan för att godkänna.
 
*Godkännande av ÖJKs bildpolicy. http://www.osdjkd.se/globalassets/ostersunds-jeet-kune-do-klubb---budo/dokumentbank/policys/bildpolicy.pdf
 
* Den sökande och eventuell förmyndare (målsman, godman mm) godkänner de allmänna villkoren i ÖJKs medlems- och träningspolicy. http://www.osdjkd.se/globalassets/ostersunds-jeet-kune-do-klubb---budo/dokumentbank/policys/medlems--och-traningspolicy---godkand-20170610.pdf
 
Kolla noga igenom formuläret ovan så att ni ej har glömt något.
Kontakt: This is a mailto link
 
 
 

 

 

Postadress:
Östersunds Jeet Kune Do Klubb - Budo och Kampsport
Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: +46 (0)767 866 255
E-post: This is a mailto link

Se all info