Hoppa till sidans innehåll

Åter medaljer i Trondheim för ÖJK

06 DEC 2018 23:17
  • Uppdaterad: 06 DEC 2018 23:17

Tävling: Trondheim Christmas Open
Idrott: BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu)/ SW (Submission Wrestling)
Plats: Trondheim Kampsportcenter, Trondheim

Det blev åter medaljer på andra sidan kjölen för ÖJKs utsända adepter. Två brons i BJJ med dräkt (gi) och ett silver och ett brons samt en fin fjärdeplats i SW blev slutsumman för ÖJKs tremannatrupp.

Calle Andersson kammade hem flest medaljer i ÖJKs tecken denna dag med ett brons i BJJ och ett silver i SW. Båda i sin viktklass. Utöver dessa tog även Simon Torstensson ett brons i den egna viktklassen i SW.

För Emil Larsson gav dagen ett brons plus en fin fjärdeplats i den öppna viktklassen efter en förlust i bronsfinalen mot Team Trondheim BJJs Håkon Hardy Lier. Emil gjorde många bra matcher i den öppna viktklassen och var även bara sekunder från seger i semifinalmatchen mot TKS Jiu Jitsus Håvard Larsen. En match Emil innan likt tidigare matcher i den öppna klassen dominerat.

Det var många lovande bitar att ta med sig från denna tävling för samtliga spelare. Allteftersom dagens tävlingar pågick höjde sig samtliga ÖJKare flera snäpp vilket var en fröjd att se. Det var en dag som lovade gott inför framtiden.

 


Epost: Adressen Gömd

                                

                                            

Postadress:
Östersunds Jeet Kune Do Klubb - Budo och Kampsport
Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: +46 (0)767 866 255
E-post: This is a mailto link

Se all info