Hoppa till sidans innehåll

ÖJK inleder samarbete med Umeå Kampcenter IF och Gracie Barra, Carlos Gracie Jr.

2017-07-08 23:14
ÖJK (Östersunds Jeet Kune Do Klubb) kan med glädje presentera att idrottsföreningen inlett ett nytt samarbete. Detta tillsammans med Umeå Kampcenter IF (UKIF) och Gracie Barra, Carlos Gracie Jr.
  • Uppdaterad: 2017-09-22 05:24

BJJ - Brasiliansk Jiu Jitsu

 

Idrottsföreningen ÖJK har som ändamål enligt paragraf ett i sina stadar att så gott det går i mån av tillgänglig kompetens och resurser främja och bedriva kampidrott i alla dess former såsom t.ex. självförsvar, kampkonst, stridskonst, fighting, form och tricking enligt medlemmarnas önskemål.

ÖJK ska verka för att ha verksamhet både för tävling, motion, elit och bredd. För alla åldrar, kön, bakgrunder, fysisk funktionalitet mm.ÖJK har till uppgift att främja och genom sina medlemmar utöva kampidrotten i alla dess former.

Läs mer om ändamål mm i ÖJKs stadgar via denna länk: ÖJK Stadgar

För att sträva mot ovan och att ständigt skapa bättre förutsättningar för sina sporter och dess utveckling, såväl motionslag, breddtävlande som elitsatsande, så söker ÖJK ständigt olika former av samarbeten. Både på det sportsliga och det samhällsmässiga planet.

Som ett led i detta har ÖJKs ledning tagit beslutet att föreningen inleder ett samarbete med idrottsföreningen Umeå Kampcenter IF, huvudtränaren (Brasiliansk Jiu-Jitsu) Mattias Sandström och Gracie Barra, Carlos Gracie Jr.

Samarbetet med Umeå Kampcenter IF innebär, som ovan nämnts, att ÖJK även kommer vara anslutna till organisationen Gracie Barra, Carlos Gracie Jr. Detta genom Umeå Kampcenters och Lidköping Budoklubbs redan befintliga anslutning till Gracie Barra, Carlos Gracie Jr.

En av anledningarna till samarbetet är att Umeå KIF är en idrottsförening som ligger väldigt nära ÖJK på väldigt många sätt.

ÖJKs styrelse har därför, efter noga övervägande, sett att ett samarbete har de kvaliteter som idrottsföreningen just nu söker för att snabbare ta ÖJK BJJ till nästa nivå.

Tränaren Mattias Sandström har en ambition och passion att coacha andra. Bland annat så vill han likt ÖJK skapa möjligheter så att alla som vill ska få utöva BJJ oavsett ambitionsnivå, ålder, kön eller härkomst.

Som ett startskott för detta samarbete, kommer Mattias att besöka Östersund och ÖJK för ett träningsläger under helgen 21-23 juli.

ÖJK ser med tillförsikt fram emot samarbetet och att få BJJ-sporten att växa i Norrland till nya höjder!

 

För mer infomration. Klicka på länkarna nedan eller maila This is a mailto link 

 

Läs mer om Umeå Kampcenter IF här
Läs mer om Gracie Barra här

   
   

Postadress:
Östersunds Jeet Kune Do Klubb - Budo och Kampsport
Box 31
83121 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: +46 (0)767 866 255
E-post: This is a mailto link

Se all info