Hoppa till sidans innehåll

Ansökan för att bli medlem, spelare eller prova på


Hejsan!

Innan du ansöker om medlemskap eller att få prova på (nya får prova 4 gånger) så måste du läsa igenom ÖJKs medlems- och träningspolicy här  och bildpolicy här. Sedan fyller du i ansökan nedan och klickar i att du godkänner medlems- och träningspolicyn (ett måste för att bli bli medlem eller aktiv) samt bildpolicy.

 
Följ instruktionerna och fyll i formuläret noga. Alla punkter med stjärna (*) måste fyllas i. Observera att de rutor som det står barnverksamhet i ska självklart inte seniorer fylla i (senior är man från och med det år man fyller 20).
Är medlem/aktiv icke myndig så måste förmyndare (målsman, godman mm) fylla i sina delar av ansökan.
OBS! Den sökande blir inte automatiskt antagen i ett lag eller en aktivitet bara genom att skicka in anmälan. Bekräftelsemail informerar om den sökande har blivit antagen. Har ni frågor kontakta oss gärna på mail This is a mailto link
 
 
 
* Idrott som den sökande ansöker till eller endast medlemskap 
 
 
Personuppgifter förmyndare 1 (målsman, godman mm) * Ska fyllas om den sökande är omyndig
 
Personuppgifter förmyndare 2 (målsman, godman mm)
 
Nedan följer frågor som ÖJK behöver svar på för att kunna guida er till rätt lag och bättre hjälpa den sökande i sitt idrottande samt för att ÖJK som idrottsförening ska kunna fungera. Samtliga frågor måste besvaras oavsett om det är ett ja eller nej.
 
* Har den sökande skador/funktionsnedsättningar, allergier, specialkost eller sjukdomar?

 
* Har den sökande utövat någon form av kampsport förut?

 
 
Föreningens verksamhet bygger på våra gemensamma insatser. Föreningen blir inte bättre än vad vi medlemmar tillsammans gör den till.
 
 
* Skulle den sökande och/eller förmyndare (målsman, godman mm) kunna tänka sig att bli aktivitetsledare (huvudtränare, assisterande tränare, materielförvaltare mm i ett lag) i någon av föreningens verksamheter (idrotter) eller organisationsledare (utbildningsansvarig, informationsansvarig, arbetsgrupper mm)?

 
* Är den aktive och/eller förmyndare (målsman, godman mm) intresserad av eventuellt förtroendeuppdrag (förtroendevald av ÖJKs medlemmar som ex ordförande, kassör i föreningens styrelse, ordförande valberedning mm)?

 
 
 
* För omyndiga ska förmyndare (målsman, godman mm) följa med till första ordinarie träning. förmyndare (målsman, godman mm) ska även läsa igenom träningspolicy, fylla i förmyndare (målsman, godman mm) uppgifter (ovan) och godkänna att den nya medlemmen får utöva ÖJKs idrotter. Klicka i rutan för att godkänna.
 
*Godkännande av ÖJKs bildpolicy. http://www.osdjkd.se/globalassets/ostersunds-jeet-kune-do-klubb---budo/dokumentbank/policys/bildpolicy.pdf
 
* Den sökande och eventuell förmyndare (målsman, godman mm) godkänner de allmänna villkoren i ÖJKs medlems- och träningspolicy. http://www.osdjkd.se/globalassets/ostersunds-jeet-kune-do-klubb---budo/dokumentbank/policys/medlems--och-traningspolicy---godkand-20170610.pdf
 
Kolla noga igenom formuläret ovan så att ni ej har glömt något.
Kontakt: This is a mailto link
 
 
 

                                

                                            

Postadress:
Östersunds Jeet Kune Do Klubb - Budo och Kampsport
Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: +460767866255
E-post: This is a mailto link

Se all info