Hoppa till sidans innehåll

ÖJK söker ledare. Intresserad?

2015-01-22 05:44
ÖJK bildades officiellt 2003 med en idrott. Sedan 2010 har föreningen förändrats på många sätt i JKDs anda av funktionell träning. Föreningen har växt från 10 - 243 medlemmar och 1 till 11 idrotter vilket gör att vi behöver fler duktiga ledare.
  • Uppdaterad: 2017-06-08 03:08

Vem kan bli ledare?

Alla som är intresserade. T.ex. föräldrar, släktingar, äldre aktiva, före detta aktiva, idrottsintresserade elever, sportstudenter, danslärare… Man behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet inom någon av våra idrotter för att bli ledare! Föreningen ser till att du får de utbildningar du behöver för att kunna leda eller hjälpa till i ett lag. Utbildningskostnaderna står idrottsföreningen för. Som ny ledare kommer du inte att behöva ta fullt ansvar för ett eget lag om du inte absolut vill det!

 

Kvinnliga ledare!

Kampsport är något som kan passa alla oavsett ålder, kön, bakgrund, härkomst mm. Dock har vi som mål att det ska vara ungefär lika många tjejer som tränar våra idrotter så vi tror att intresset är minst lika stort bland tjejer. Vi tror att det är bra att ha även ha ungefär lika många kvinnliga ledare som manliga liksom vi vill ha olika typer av människor då vi vill skapa träningsmiljö som ska vara tillfredställande för så många som möjligt. Alla tjejer vill av olika anledningar heller inte träna med killar och inte alla vill ha en kille som ledare. Framför allt så missar vi ju ungefär 50% av alla fantastiska ledare (kanske de bästa) och aktiva om vi inte skapar miljö som attraherar så många olika typer av människor till föreningen. För det skulle vi gärna se fler kvinnliga ledare.

 

Föräldrar och idrottsintresserade!

Har du ditt barn i vår förening, eller en egen idrotts- eller kampsportsbakgrund eller enbart ett genuint intresse att bli ledare i föreningen, så finns det alltid möjlighet att pröva på och känna dig för!

 

Vad får du ut av att vara ledare i ÖJK?

Det är underbart att få uppleva hur barn och ungdomar utvecklas idrottsligt och som människa! Glädjen som finns när nya moment och övningar klaras av smittar av sig så att man själv blir alldeles lycklig som ledare.

Det är upplyftande att vara med om ivern vid träningarna och känslan inför och vid tävlingarna hos de aktiva och det är otroligt skönt att se hur bra de trivs i sitt lag och med sin idrott.

 

Var med när kampsportarna blir ett lag och bildar en gemenskap där de trivs och känner sig trygga!

 

Kampsportsglädje!

 

ÖJK söker ledare2

 

 

Här ser du våra lag

 

Vid intresse. Hör dig av till någon i styrelsen

 

eller maila ditt intresse till  This is a mailto link så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

   
   

Postadress:
Östersunds Jeet Kune Do Klubb - Budo och Kampsport
Box 31
83121 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: +46 (0)767 866 255
E-post: This is a mailto link

Se all info