Hoppa till sidans innehåll

Friskvårdsavtal


Friskvårdspengar

 

Har du friskvårdspengar från din arbetsgivare mm. I så fall kan du använda dem för din träning i idrottsföreningen. . Ser du inte ditt företag som du jobbar på listan så kan be dem höra av sig till oss på This is a mailto link

 

Friskvårdskuponger

 

2_fvkbanner_468x60

Med Friskvårdskuponger uppmuntrar din arbetsgivare dig som är anställd till fler friskvårdsaktiviteter. Välmående och framgångsrika företag har insett vikten av att de anställda har en bra balans mellan arbete, fritid och hälsa. Som anställd är du fri från förmånsbeskattning.

 

Östersunds Kommun


östersund_logga

 

Jämtlands Gymnasieförbund har rätt att nyttja detta avtal. Östersunds kommun erbjuder samtliga anställda möjligheten att, för sin personliga friskvård använda en "friskvårsdpeng" som en skattefri förmån. Den anställde ska ha med sig en undertecknad rekvisition. ÖJK fakturerar kommunen den subventionerade delen. Överskjutande belopp betalas av den anställde. Fakturor skall adresseras till Östersunds kommun, förvaltning, enhet, Box 705, 83128 Östersund. På fakturor ska som "Er referens" en 6-siffrig kod + Östersunds Jeet Kune Do Klubb anges.

Uppdaterad: 01 APR 2017 08:03

Postadress:
Östersunds Jeet Kune Do Klubb - Budo och Kampsport
Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: +460767866255
E-post: This is a mailto link

Se all info