Hoppa till sidans innehåll

Lämna synpunkter


Synpunkter, klagomål och beröm ger oss värdefull information och möjlighet att förbättra verksamheten i föreningen. Därför vill vi gärna att du berättar vad du tycker om de insatser som utförs och det bemötande som ges.

När du lämnar dina synpunkter - positiva som negativa - ska Du få ett bra bemötande och brister i kvalitén ska åtgärdas snabbt.

Hur gör jag?

Skriv gärna ner dina synpunkter. Använd i detta fall ÖJKs mailadress This is a mailto link

Du kan också lämna dina synpunkter via telefon, brev eller personliga möten. Via ÖJKs sekreterare på 073 - 18 02 878 kan du få hjälp att hitta rätt person.

Vill Du vara anonym kan du vara det. Snart kommer en blankett som heter "Tala om vad du tycker", som kommer att  finnas att hämta hem här på hemsidan och på andra ställen där ÖJK har verksamhet, exempelvis Arena Sporthallen och Östersund Arena.

Så hanterar vi dina synpunkter

När du lämnat namn, adress och telefonnummer (obligatoriskt) tar vi kontakt med dig inom 10 arbetsdagar och berättar hur ärendet kommer att hanteras. Alla synpunkter dokumenteras och registreras.

Om du inte blir nöjd med svaret

Om du inte är nöjd med svaret ska - på din begäran - dina synpunkter gå vidare till överordnad chef eller till styrelsen.

OBS!

 

Är du osäker på var dina synpunkter hör hemma så välj den arbetsgrupp, kommittén eller styrelsen du tror att ditt klagomål/beröm gäller så ser vi till att det hamnar rätt.

 

Handlingar som kommer in till ÖJK är allmänna handlingar och oftast offentliga.
Det betyder att alla kan ta del av dem. Känsliga personuppgifter kan dock vara hemliga (sekretesskyddade).

Lämnade personuppgifter kommer att databehandlas. Detta gör vi för att kontakten med Dig ska underlättas. Personuppgifterna kommer att gallras bort så snart Din synpunkt är färdigbehandlad.

 

Uppdaterad: 16 OKT 2014 10:08

                                

                                            

Postadress:
Östersunds Jeet Kune Do Klubb - Budo och Kampsport
Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Idrottens Hus, Sollidenvägen 62B
83139 Östersund

Kontakt:
Tel: +460767866255
E-post: This is a mailto link

Se all info