Hoppa till sidans innehåll

Martial Arts Tricking


 

Martial Arts Tricking, även kallat Tricking, är en modern kampsport som utvecklats ur de mer traditionella kampsporternas Formdel (även kallat Kata, Taolu, Pomse mm). Till skillnad från Formen i många äldre kampsporter, där det handlar mycket om att bevara och utföra korrekt utförande enligt förutbestämda mönster, så är MAT i ständig förändring och utveckling.

All kampsport innehåller mer eller mindre akrobatik och gymnastik. Martial Arts Tricking är dock extremt akrobatisk jämfört med många traditionella kampsporter.Ibland kan tankarna föras till den klassiska kampsporten Taidos form men Martial Arts Tricking plockar tekniker från all form av idrott, kampsport, livet och alla världens hörn.

Allt i en enda personlig mix. Unik för var och en. Dock hittills har man framförallt plockat de ackrobatiska och gymnastiska teknikerna från bland annat Wushu, Capoeira och Tae Kwon Do om man nu kan säga att de har speciella rörelser och rörelsemönster jämfört med många andra kampsporter som finns i världen då det finns så många kampsporter världen över med mycket akrobatik och gymnastik i.

Uppdaterad: 16 SEP 2018 04:09

Postadress:
Östersunds Jeet Kune Do Klubb - Budo & Kampsport
Box 384
83125 Östersund

Besöksadress:
Östersunds Sporthall, Samuel Permans gata 14
83141 Östersund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info